Slide background

Најбрзо до вашата интернет продавница

Со нас најбрзо до вашата интернет продавница…

Во денешно време се почесто компаниите и поеднците се одлучуваат за продажба на своите производи и услуги преку интернет. Ние ви нудиме брз и едноставен начин и решение како и Вие да отворите Ваша Интернет продавница (Веб шоп) по ниски цени и достапни услови. Можете да ги разгледате нашите понуди или да не контактирате за да добиете повеќе детали за можностите и условите кои ви ги нудиме.

Зошто нас

Брзина
Едноставност
Флексибилни решенија
Без скриени трошоци
Поддршка на корисници
Друго

Веб шоп пакети

 • Easy 24 Shop
 • 1250 ден./месец
 • Неограничен број на призводи
 • 2 GB веб простор
 • Неограничен трансфер
 • Мобилен дизајн
 • SEO оптимизација
 • Со еден јазик
 • Бесплатно сетирање
 • до 1 бесплатни e-mail адреси
 • Без никаква провизија
 • IP и SSL сертификат вклучено во цената за првата година
 • Бесплатен хостинг првата година
 • Standard 12 Shop
 • 2150 ден./месец
 • Неограничен број на призводи
 • 3 GB веб простор
 • Неограничен трансфер
 • Мобилен дизајн
 • SEO оптимизација
 • Со еден јазик
 • Бесплатно сетирање
 • до 2 бесплатни e-mail адреси
 • Без никаква провизија
 • IP и SSL сертификат вклучено во цената за првата година
 • Бесплатен хостинг првата година
 • Ultimate Shop
 • 24000 ден.
 • Неограничен број на призводи
 • 5 GB веб простор
 • Неограничен трансфер
 • Мобилен дизајн
 • SEO оптимизација
 • Со еден јазик
 • Бесплатно сетирање
 • до 3 бесплатни e-mail адреси
 • Без никаква провизија
 • IP и SSL сертификат вклучено во цената за првата година
 • Бесплатен хостинг првата година

Можат да се направт модификации на пакетите според вашите побарувања, со што би се променила и цената на пакетите. Во цената не вклучено и одржување но има можност да се вклучи како посебна услуга. Со кликање на нарачај не сте обврзани да нарачате, туку да ни дадете на знаење дека сте заинтересирани, а ние ќе ве контактираме за добиете повеќе информации и да се оформи финалниот договор.

*За демонстрација на интернет продавницата посетете го линкот за демонстрација.