Добредојдовте на нашиот сајт

Алком работи веќе петнаесет години. Започнавме скромно како фирма за компјутери, а со текот на годините се проширивме и усовршивме, и сега работиме и со графички дизајн, печатење и веб дизајн, и во последно време како нај нов интернет тред и веб шоп дизајн.

Наши специјалности

Веб дизајн
Веб шоп дизајн
Графички дизајн
Печатење